Nieuw bij Radio Indigo: ‘Indigo Café’ en ‘Wat mij boeit en heeft geraakt’

Spirituele Radioomroep Indigo heeft er twee nieuwe radioprogramma's bij. Vanaf deze week wordt iedere vrijdag 'Indigo Café' en elke maandag het programma 'Wat mij boeit en heeft geraakt' uitgezonden.

In het nieuwe gevarieerde spirituele programma 'Indigo Café' is er aandacht voor activiteiten op spiritueel gebied, zijn er interviews met bijzondere mensen te horen, kan er live muziek zijn en wordt er aandacht besteed aan boeken, dvd's en tijdschriften. Er bestaat ook de mogelijkheid om in te bellen en te reageren op de onderwerpen in de uitzending. Verder de rubrieken 'Indigonieuws" en 'Goednieuws" . Luisteraars kunnen ook langskomen en mee praten.
'Indigo Café' wordt gemaakt door Jeroen Kumeling (centrale presentatie) en Lambert de Kwant(reportages) en wordt iedere vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur uitgezonden.

'Wat mij boeit en heeft geraakt' komt in de plaats van Indigonieuws dat nu is opgegaan in Indigo café. Het is een programma van Evita over alles wat haar boeit, raakt en waar ze mee bezig is. Over: spirituele verhalen, kaarten, kunst, spreuken, boeken, muziek etc… alles door de bril van Evita. Haar motto is: "Onderzoek alles en behoud het goede". Kortom een luchtig en diepgaand programma op de vroege maandagavond.

Meer informatie over deze en andere programma's van Spirituele Radioomroep Indigo, kun je vinden op de website, waar de zender tevens te beluisteren is.

Lees ook:Kerst vieren met Indigo Soulstation
Lees ook:Nieuw programma op Indigo: Kwantpunt
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Vanavond op Radio Indigo: De spirituele wortels van de Ayurveda
Lees ook:Tosca Tetteroo op Indigo Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw bij Radio Indigo: ‘Indigo Café’ en ‘Wat mij boeit en heeft geraakt’

  1. Karla

    Ik vergeet er steeds naar te luisteren ‘s avonds, maar ik wil nou wel eens weten wat het nou is met indigo, ik ben heel benieuwd. Hoop ook echt dat het wat is, want een beetje meer spiritualiteit en bewustzijn in de wereld kan geen kwijt. Ik zal het probeer eens te onthouden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>