Rishis: Spiritual Clubbing

Rishis is een nieuwe club, een spirituele club. Eén voor free souls. Eén die mensen samenbrengt en dit combineert plezier en uitgaan met diepgang, yoga en spiritualiteit. Op een trendy manier en op inspirerende locaties. Rishis wil mensen inspireren om in hun eigen kracht te staan. Ze wil hiermee een bewustzijnsverandering creëren in de Westerse maatschappij zonder moraliserend te zijn. "Want als we dicht bij onszelf blijven en ons eigen pad bewandelen benaderen we mens & natuur open, eerlijk, liefdevol, zonder vooroordelen en met gevoel & respect," vertelt oprichter Saskia.

Saskia gaat verder: "Rishis is puur, persoonlijk, magisch, balans, eerlijk, warm, bewust, passievol, inspirerend, trendy, onafhankelijk en open. En steeds op zoek naar de combinatie tussen de rijkdom van het Westen en de spirituele schoonheid en kracht van het Oosten. Rishis wil inspireren en gelooft in eigen kracht, en vrijheid: create your own path to freedom."

Rishis biedt op een trendy en toegankelijke wijze spiritualiteit aan en combineert dat met plezier en uitgaan. De nieuwe organisatie heeft voor ogen om zo yoga en spiritualiteit bij een grotere groep mensen onder de aandacht te brengen. Zij wil mensen inspireren om in hun eigen kracht te staan, rust te vinden en tegelijkertijd plezier te genieten van het comfort en de positieve dingen van de Westerse maatschappij
Rishis wil hiermee een bewustzijnsverandering creëren in de Westerse maatschappij zonder moraliserend te zijn. Als mensen dicht bij zichzelf blijven en hun eigen pad bewandelen, zijn ze in staat om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Rishis staat van oudsher voor de zieners, de mensen die op zoek zijn naar de waarheid en hun ware zelf. "Rishis were enlightened sages who lived as dedicated yogis in Indian spiritual history. Yoga evolved from the wisdom of the Rishis. Rishis were often gifted with a vision of the ultimate reality".

Aanstaande zaterdag 28 april nodigt Rishis je uit voor Spiritual Clubbing aan zee bij Rapa Nui op het strand van Bloemendaal.

Voor meer informatie en inschrijven kun je naar de website van Rishis.

Lees ook:Rishis & Sensual Sushi
Lees ook:Susan Smit op Rishis Full Moon Party
Lees ook:Rishis lanceert eerste spirituele platform
Lees ook:30 juni: Grand Opening Club Rishis in Mercurius
Lees ook:Spiritual clubbing aan zee

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rishis: Spiritual Clubbing

 1. Karla

  Hey wat gaaf! Jammergenoeg kan ik niet as zaterdag, maar ik wil zeker wel een kertje komen. heerlijk toch, de combinatie van dansen en spiritualiteit? Ik ben voor! Hoop t gauw eens te kunnen ervaren

    /   Reply  / 
 2. Saskia

  Hai Karla

  Dank voor je reactie. Next time dan de 30e juni in Mercurius

  Saskia

    /   Reply  / 
 3. Karla

  Ik heb het in mijn agenda gezet! Maar waar is Mercurius?

    /   Reply  / 
 4. Saskia

  Mercurius is op de Prins hendrikkade in Adam

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>