Spiegebeeld over het eerste Cultural Creative Nieuwjaar

Het mei-nummer van het tijdschrift Spiegelbeeld ligt nu in de winkel. Dit keer gaat het in Spiegelbeeld onder andere over zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, vervuiling van de geest en het eerste Cultural Creative Nieuwjaar…

"Vier het eerste Cultural Creative Nieuwjaar!" Dat is de oproep die Spiegelbeeld in dit nummer doet aan de lezers. Op 11 mei om exact 23:19 uur zou er volgens het tijdschrift een nieuwe fase ingaan. "Om werkelijk een grote positieve mondiale omwenteling te kunnen bewerkstelligen, is het noodzakelijk dat we massaal onze positieve intenties uitzenden," meldt het blad op haar website. Dat het juiste tijdstip hiervoor belangrijk is, wordt in een artikel in het mei-nummer uitvoerig beschreven.

(Bron illustratie: Spiegelbeeld)

Lees ook:Yoga en klankschalen in de happy LINDA.
Lees ook:Hoe geloven hip werd…
Lees ook:Samhainviering in het bos
Lees ook:Nieuw: Yoga magazine
Lees ook:Glow in de dark-cover voor Happinez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>