Nog meer wijze vrouwen

Begin juni 2007 zal er een uitgebreide en herziene versie van het boek 'Wijze vrouwen' van Susan Smit verschijnen. Het boek, een bestseller, wordt niet alleen opnieuw gedruk en van een nieuwe layout voorzien, maar zal ook meer verhalen bevatten dan de eerste versie.

In de nieuwe versie van 'Wijze vrouwen' zijn nu ook ontmoetingen te lezen van Susan met Shirley MacLaine, Byron Katie, Marianne Williamson en Benoîte Groult, naast de levenslessen van bijzondere vrouwen als Isabel Allende, prinses Irene van Lippe-Biesterfeld en koningin Noor van Jordanië.

Het boek 'Wijze vrouwen' is het derde boek van schrifster Susan Smit. Na haar verkenning van moderne hekserij en haar inwijding als heks, vervolgt Susan Smit in Wijze vrouwen haar zoektocht naar spiritualiteit in de westerse maatschappij. In hekserij wordt de oudere vrouw, de crone, beschouwd als de drager van wijsheid. Smit is ervan overtuigd dat wij veel van oudere vrouwen kunnen leren.

(Bron: Susan Smit)
(Bron illustratie: Susan Smit)

Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:‘Wijze Vrouwen’ verschijnt in pocketuitvoering
Lees ook:Ontdek de Heksenkracht in jezelf!
Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:Donderdag lezing Susan Smit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog meer wijze vrouwen

  1. Pieterse

    Ik heb zelf wijze vrouwen in de kast staan en vond het een heel prettig boek om te lezen. Ben ook erg benieuwd naar de extra verhalen die aan deze druk zijn toegevoegd, miscshien koop ik de herziene druk ook wel..
    In elk geval is wijze vrouwen echt een aanrader

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>