Bright Eyes twijfelt niet langer over zijn rol in het universum

Zanger Bright Eyes staat open en gelooft dat zijn muziek hier sterker door is geworden. Dit meldt NRC Next vandaag op de muziekpagina's. Conor Oberst, alias Bright Eyes schrijft al meer dan zijn halve leven songteksten en noemt zichzelf een zoeker.

Een zoeker naar de betekenis van de dingen, noemt de zanger zich. Voor hem is het schrijven van songteksten niets minder dan het zoeken naar de waarheid.

Oberst is ook in het stadje Cassadaga in Florida geweest; een plek waar veel spiritualisten volgens NRC Next samenkomen 'om hun krachten te bundelen'.
Bright Eyes in NRC Next: "Cassadaga is een enclave met een meer dan gemiddelde dichtheid aan mensen met paranormale gaven, zoals handopleggers en waarzegsters. Ze zijn daar bij elkaar gekomen om het hogere te zoeken, los van georganiseerde religie of andere restricties."

Tijdens zijn verblijf in het spirituele stadje in Florida is Bright Eyes volgens eigen zeggen tot het inzicht gekomen dat hij niet langer hoeft te twijfelen aan zijn rol in het universum. "Een vrouw met mediamieke gaven kon me vertellen dat alle pijlen in mijn leven gericht zijn op de muziek en dat ik al die jaren eigenlijk helemaal niet zo slecht bezig ben geweest," laat hij NRC Next weten.

(Bron: NRC Next)

Lees ook:Geest Amy Winehouse bezoekt Pete Doherty
Lees ook:Was jij Heks in een vorig leven?
Lees ook:Gordon gelooft er niet meer zo in
Lees ook:Zanger Anathema: “Spiritualiteit is beladen”
Lees ook:Podiumkunstenaars bang op de bühne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>