Ancestral Drumming Weekend

Deze zomer organiseert Celtic Inspiration een Ancestral Drumming Weekend in Midden Limburg. Op 3, 4 en 5 augustus (met de viering van het jaarfeest Lammas/ Lughnasadh). Het weekend wordt geleid door door zangeres, drummer en ceremonieel sound-healer Jana Runnalls. Zij onderwijst in de kunst van het ceremoniële vocaliseren en drummen.

Jana maakt al 40 jaar muziek daarvan onderwijst zij al 20 jaar in stemwerk en in drummen. Haar spirituele pad is een combinatie van paganisme, boeddhisme en sjamanisme. Dit schemert door al haar muziek heen en doorspekt haar stijl van onderwijzen. Jana’s muzikale gave and haar talent om anderen te onderwijzen maakt dat mensen in een creatieve ceremoniële staat van bewustzijn komen die op diens beurt weer de basis vormt voor healing door geluid.

Het weekend vindt plaats in Hoeve de Schoor te Baexem (Midden Limburg), een lokatie die speciaal is gekozen om haar natuurlijke uitstraling en contact met de Natuur. In de 4 ha grote tuin van deze monumentale hoeve kun je allerlei kronkelige paadjes volgen naar bijvoorbeeld een aarden baarmoeder kuil die in de zomer overdekt is met het groen van de overkoepelende bomen, een ceremoniële vrouwencirkel of de grote, met bomen afgezette cirkel waar ons kampvuur op zaterdag metershoog zal knetteren. Er is ook een heksenhuis met een woodhenge dat door Jana bewoond zal worden.

De data voor het drumweekend zijn speciaal gekozen omdat zij samenvallen met de energie van Lammas of Lughnasa, de voorouderlijke tijd van de festiviteiten van dankbaar zijn voor de vele gaven van de Aarde. Deze energie wordt door ons allen meegenomen in onze harten en in de ceremonie tijdens dit prachtige weekend waarin we de hartslag van de Aarde integreren in ons bewustzijn.

Wil je meer weten over het Ancestral Drumming Weekend of je aanmelden. Kijk dan op de webpagina van het weekend.

(Bron: Celtic Inspiration)
(Bron illustratie: Celtic Inspiration)

Lees ook:Nieuwe site voor Magische Spirituele Reizen
Lees ook:Magie en zingeving op vakantie in Dartmoor
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:9/9/9: sprong in het bewustzijn
Lees ook:Drummen bij Volle Maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>