Vanavond op IndigoRadio: De Goddelijkheid van de Mens

Elke maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur is op IndigoRadio het programma 'De Goddelijkheid van de Mens' te beluisteren. Deze uitzending wordt gemaakt door Gabriela en Reint Gaastra-Levin. Zij zijn de auteurs van de drie boeken 'Over de Goddelijkheid van de mens' , 'Openbaringen van Maria' en 'Jezus en Maria Magdalena'. Overal in het land geven zij lezingen. Gabriela is het medium en ontvangt de doorgevingen. Reint schrijft ze op.

Over haar doorgevingen zegt Gabriela op http://www.openbaringen.com medium ervaar ik de openbaringen uit de spirituele wereld als een multizintuigelijke ervaring. Wanneer ik verbonden ben met de meesters Maria, Jezus en Maria Magdalena, krijg ik een beeld van hen in mijn derde oog, mijn innerlijke spirituele gezicht. Ik zie ze, maar voel ze ook en ik krijg een telepathisch contact waarmee ze mij de essentie van hun boodschap doorgeven. Daarna controleren ze mij en helpen mij onderzoeken of ik hun boodschap op de juiste manier in woorden heb weergegeven.”

Maria, Jezus en Maria Magdalena presenteren zich bij Gabriela in verschillende hoedanigheden, bijvoorbeeld in gewaden in diverse kleuren. De kleur zegt vervolgens iets over intentie van hun boodschap. Wit duidt op zuivering en zegening, goud wijst op bekrachtiging, rose heeft met liefde te maken en lichtblauw met mededogen.

Gabriela: “Ook gebruiken ze gebaren om iets aan te geven, bijvoorbeeld door op het hart te wijzen. Soms verschijnen ze alleen of met zijn tweeën of met zijn drieën. Soms zijn andere broeders- en zusters van de Witte Broeder- en Zusterschap op de achtergrond aanwezig.”

Het programma 'De Goddelijkheid van de Mens' wordt vanavond en elke maandagavond uitgezonden op IndioRadio.

(Bron: Spirituele Radio Omroep Indigo)

Lees ook:Paasviering op Goede Vrijdagavond
Lees ook:Ontdek de Maria Magdalena in jezelf
Lees ook:Mercedes Kirkel komt naar Nederland
Lees ook:Maria Magdalena Festival van de Lage Landen
Lees ook:Maria Magdalena Festival in Zuid-Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>