Stichting Spirituele Gids in Oosterhout voor toegankelijkheid spiritualiteit

In Oosterhout is de stichting Spirituele Gids actief. Ze wil spiritualiteit voor iedereen toegankelijk maken zonder winstoogmerk. De stichting is voortgekomen uit bijeenkomsten die gehouden werden voor beoefenaren van reiki. Tijdens deze bijeenkomsten bestond het idee voor een stichting om spiritualiteit meer toegankelijk te maken voor iedereen.

 

Volgens Simon Verhees van de stichting Spirituele Gids komen steeds meer mensen met spiritualiteit in aanraking. Mensen die op zoek zijn naar wie ze zijn en hoe ze tegen zichzelf en anderen aankijken. De naam Spirituele Gids geeft aan, aldus Verhees, dat de stichting uiting geeft aan het belang van spiritualiteit en anderzijds wil de stichting als gids naar een dieper bewustzijn optreden.

Regelmatig krijgt de stichting bezoek van een medium. Op 11 januari treedt Kitty de Bruyn op. Donateurs van de stichting komen om de veertien dagen op donderdag bijeen in de Beukenoot aan de Rulstraat (gelegen achter De Beuk). Wie een keer wil langskomen kan het programma aanvragen op 0162-459195 of 0162-431446 of via e-mail [email protected].

(Bron: BN/ De Stem)

Lees ook:Natuurbeleving op Sjamanenfestival
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Sjamanenfestival (17 t/m 20 aug) zorgt voor natuurbeleving
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Mayawijsheid en Oneness Blessing in het Light Spirit Radiocafé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>