Gordon gelooft er niet meer zo in

Zanger Gordon is in de loop der jaren steeds minder gaan geloven in paranormale zaken en spiritualiteit. "Ik heb een periode gehad in mijn leven dat ik geloofde in het paranormale en zelfs in spirituele verschijningen," vertelt hij in zijn column in de Telegraaf. "Nu heb ik dat alleen nog als ik Marijke Helwegen voorbij zie komen."

Sinds zijn jeugdige angst voor de voorspellingen van het paranormaal begaafde broertje van een vriendin van Gordon is zijn geloof in het hiernamaals en ander paranormale zaken steeds minder geworden. Dit beschrijft Goron in zijn column in de Telegraaf.

In de column heeft de zanger het over Jomanda en Char, maar geeft hierbij ook toe dat sommige dingen toch wel erg ‘ toevallig’ waren toen hij hen bezocht. "Ik geloof best dat er iets is van spiritualiteit, maar die heeft alles met energie te maken die mensen onderling bij elkaar los kunnen maken," meldt Gordon ook.

Wil je de hele column van Gordon lezen? Klik dan hier.

(Bron illustratie: Sterrenstek.nl)

Lees ook:Religie steeds meer besproken in Nederland
Lees ook:Gordon, Van der Geest en Van Dijk blikken terug op zoektocht naar God
Lees ook:Nu ook paranormaal-blog
Lees ook:Bright Eyes twijfelt niet langer over zijn rol in het universum
Lees ook:Geen AstroTV voor bezoekers Spiritualiteit-blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>