Limburg wil toeristen trekken met spiritualiteit

De provincie Limburg gaat met het project Goddelijk Leven een nieuwe toeristische markt aanboren. Spiritueel geïnteresseerde toeristen kunnen binnenkort op verscheidene plaatsen in heel Limburg terecht, bijvoorbeeld op plaatsen waar kloosters, bedevaartsoorden en andere religieuze centra zijn.

Dat maakte de Limburgse gedeputeerde Martin Eurlings (CDA, Economie) donderdag in Steyl bekend. Limburg trekt de laatste jaren steeds minder toeristen. De provincie gaat de komende maanden met ondernemers, religieuzen en andere betrokkenen om tafel zitten om spiritualiteit en toerisme aan elkaar te koppelen. ,,We gaan werelden verbinden die eerder met de ruggen naar elkaar stonden”, zei Eurlings donderdag.
De aftrap voor het project Goddelijk Leven vond donderdag in Steyl plaats met de aankondiging dat ter bevordering van het spirituele toerisme forse investeringen gedaan worden in onder meer het Missiemuseum in Steyl.

(Bron: ANP)

Lees ook:Noord-Limburg populair als regio voor bezinning en onthaasting
Lees ook:Walhalla, een spirituele sociëteit
Lees ook:Een intensieve kennismaking met het Sjamanisme
Lees ook:Ritueel afscheid nemen van 2008
Lees ook:Spirituele vrouwengroep in Amersfoort zoekt leden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Limburg wil toeristen trekken met spiritualiteit

  1. Brigitte

    Ik heb een lichamelijke handicap, ik zit in een rolstoel, ben op zoek naar een centrum in zuid limburg,waar ik aan spirituele activiteiten mee kan doen.

    mvg. Brigitte

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>