Infoavond Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling

Op 14 juni aanstaande is er weer een infoavond van het Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling (CICO) te Utrecht. Tijdens deze avond kun je kennis maken met het centrum en de activiteiten die er worden aangeboden. De avond duurt van 18:30 uur tot 21:00 uur.

Het Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling werd opgezet door “team van spiritueel bevlogen mensen” met elk een uitgebreide achtergrond op het gebied van spiritualiteit en intuitie. Het Centrum bied activiteiten en training aan op het gebied van spirituele en intuitieve ontwikkeling. De grondlegger van de manier van werken in het CICO is de Amerikaan Lewis Bostwick, die leefde van 1918 tot en met 1995. Zijn methode wordt in het Centrum, waar inmiddels duizenden mensen cursussen, opleidingen en workshops hebben gevolgd, nog steeds gebruikt.

Aan alle activiteiten tijdens de informatieavond van het CICO is gratis deel te nemen. Je kunt op 14 juni onder andere ervaren hoe het is om een korte reading of healing te ontvangen en het is tevens mogelijk om een proefles mee te maken van de cursus ‘Intuitie & Energie’. Deze start om 20:45 uur.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het CICO.

(Bron: CICO)

Lees ook:1 juli Open Dag van het CICO
Lees ook:Elke maandag aan je intuitie werken
Lees ook:Unieke 2-daagse workshop met John Fulton
Lees ook:Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>