Alles over mantra’s

Het Vakblad voor Spirituele Ontwikkeling publiceerde deze maand en interessant artikel over mantra’s en mystiek. Veel mensen hebben een oppervlakkig idee van mantra’s en wat je ermee kunt. In het artikel wordt zeer uitvoerig beschreven wat mantra’s zijn en kun je genieten van de ervaringen die de schrijver heeft meegmaakt tijdens het zingen van mantra’s.

In het artikel worden verschillende begrippen (Guru, Mantra, Yantra) uitgelegd en wordt er onder andere gesproken over de verschillende stadia die je kunt bereiken tijdens het mantra zingen. “Mantra’s zijn een zeer goed middel om je hogere zelf te ontdekken”, vertelt de schrijver, Bram Maljaars, ons.

Als je het artikel wilt lezen, kun je hier klikken.

Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Loslaten met een Magische Mantra Meditatie
Lees ook:Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat
Lees ook:Het effect van Mantra’s & Powersongs
Lees ook:Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alles over mantra’s

  1. Karla

    Ik heb het gelezen, het is inderdaad een interessant artikel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>