Huishoudelijk werk voor geestelijke verlichting

Mijn collega van vrouw.blog.nl heeft een brits onderzoek gevonden waaruit blijkt dat britse vrouwen graag huishoudelijk werk verrichten. Het zou namelijk therapeutisch werken en geestelijke verlichting brengen. Ik ben zelf geen fan van het huishouden, maar een beetje gelijk kan ik die britse vrouwen toch wel weer geven. In je huis een rommetje, dan in je hoofd ook een rommeltje, en andersom..

Klik hier voor het artikel.

Lees ook:De magie van het huishouden
Lees ook:Afrodisiaca op seksblog
Lees ook:Geest Amy Winehouse bezoekt Pete Doherty
Lees ook:“Wielrennen is een katholieke sport”
Lees ook:Alzheimer tegen gaan met voeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>