Paaslezing van Roy Martina

Op zondag 15 april aanstaande zal Roy Martina een lezing geven onder de naam ‘Om je hart te volgen moet je eerst helen’. De lezing wordt gegeven in Ede en duurt van 14:00 tot 17:00 uur, een leuke en interessante opvulling van eerste paasdag.

De lezing wordt georganiseerd door Centrum Machu Picchu te Ede. Roy Martina begon als huisarts en noemt zichzelf tegenwoordig arts in preventieve geneeswijzen. Hij heeft verscheidene studies gevolgd waaronder Acupunctuur, Homeopathie, Bloemenessences, Fytotherapie, Lasertherapie, Voedingstherapie, Orthomoleculaire geneeskunde, Manuele geneeskunde, Moermantherapie en Reiki. Ook heeft hij veel medisch onderzoek verricht en wetenschappelijke werken gepubliceerd.

Martina is bekend geworden door zijn lezingen, cursussen en workshops en de boeken die hij schreef over preventief genezen. Hij is auteur van meer dan veertig boeken, waaronder een aantal bestsellers zoals Vitaliteit, Emotioneel Evenwicht, Wie ben je echt en Wie ben je NU.

Voor de lezing die wordt gegeven op eerste paasdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Na de lezing is het ook mogelijk om Roy Martina persoonlijk aan te spreken.

(Bronnen: Centrum Machu Picchu en Roy Martina.nl)
(Bron illustratie: Centrum Machu Picchu)

Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing
Lees ook:Neale Donald Walsch, Tom Kenyon en Judi Sion in ‘Lichtwerk’
Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Workshop Emotionele fitness van Roy Martina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>