Vonnekes brengen liefde en vreugde

"Een Vonneke is een energie-wezentje, volgepropt met liefde en vreugde." En die liefde en vreugde strooien ze in vonkjes uit over de mensen, dat vinden ze het allerleukste om te doen. "De meeste mensen kunnen Vonnekes niet zien, maar wel de aanwezigheid voelen, net als de vonkjes die ze over je uitstrooien…"

Zo begint het verhaal van van de Vonnekes, leuke en lieve, kleine wezentjes die mooie avonturen beleven en de mensen verblijden met liefde en vreugde, door vonkjes te strooien.
Eens in de zoveel tijd hebben de wezentjes een vonkring, een soort vergadering waarbij de Vonnekes in een kringetje rondvliegen. Ieder Vonneke strooit een vonkje liefde en vreugde in het midden van de ring. Door al die vonkjes samen zien we dan hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken.
Je kunt Vonnekes oproepen, maar ze komen ook uit zichzelf.

De prachtige tekeningen en avonturen van de Vonnekes kun je vinden op hun eigen persoonlijke website, evenals de mogelijkheid om spelletjes te spelen en e-cards te versturen.

(Bron tekst en illustratie: Vonnekes)

Lees ook:Michael Roads in Nederland
Lees ook:Ali B haalt rust en liefde uit bidden
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Een nieuw begin in 2012?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vonnekes brengen liefde en vreugde

  1. Karla

    Aaaa… wat schattig!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>