Ganzebord maakt plaats voor het Zelfreflectiespel

Mens-erger-je-niet of ganzebord… leuk om te spelen, maar persoonlijk inzicht krijg je er weinig van. Er zijn spellen die dit wel bevorderen. Psychologische en spirituele spellen zijn een nieuwe rage en The Workx speelt hier op in.

"Spirituele en psychologische spellen zoals die van The Workx zijn niet echt vergelijkbaar met bijvoorbeeld gezelschapsspellen. Er is namelijk nooit een winnaar zoals je dat in dergelijke spellen wel gewend bent. Spirituele en Psychologische spellen speel je puur voor je eigen verrijking," vertelt de website van The Workx.

The Workx maakt sinds enkele jaren spellen die je persoonlijke ontwikkeling en inzicht bevorderen. Het bedrijf heeft als doelstelling om spiritualiteit door spellen en workshops toegankelijker te maken.
Onder de produkten van The Workx vallen onder meer verschillende (tarot)kaartspellen en orakels, tollen, het Zelfreflectiespel en Spelen met Kleuren. Er zijn spellen voor beginners en gevorderden.

Veel van de spellen worden met de hand gemaakt in samenwerking met Trikado, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke handicap in Almere.

Lees ook:Open dag Centrum voor Tarot
Lees ook:Spiritueel reizen
Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:De Da Vinci Tarot
Lees ook:Tarot 4-daagse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>