Professor Rotherham en Susan Smit op Elf Fantasy Fair

Op zaterdag 22 en zondag 23 april aanstaande is het weer tijd voor de Elf Fantasy Fair, een grootschalig buitenevenement op het gebied van fantasy, hekserij en spiritualiteit, wat ieder jaar weer tienduizenden bezoekers trekt.
Ook in 2006 zijn er weer zeer veel interessante stands, acts en bekende personen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Op de Elf Fantasy Fair wordt fantasy werkelijkheid, daar staat het evenement om bekend. Maar naast fantasy is het ook een trekpleister voor mensen die geinteresseerd zijn in spiritualiteit en hekserij. De fair trekt jaarlijks dan ook tienduizenden bezoekers (in 2005 waren het er 21.500), waarvan er velen verkleed zijn als ridder, elf, sprookjesheks, vampier, oude romein of Kelt.

De Elf Fantasy Fair 2006 staat in het teken van Neo-Barok, een van de tijdsaanduidingen van de periode rond 1850 waar oude tradities op gespannen voet stonden met nieuwe technische ontwikkelingen van de industriele revolutie. Denk bij Neo-Barok aan Jules Verne, met zijn boeken Reis naar middelpunt der Aarde en 20.000 mijlen onder zee.

Interassante gasten dit jaar zijn onder andere professor Rotherham, een bekende autoriteit in de mythologie van Koning Arthur en De Heilige Graal, kunstenaar Chris Achilleos en Heks en auteur Susan Smit.

Locatie:
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR
Haarzuilens

Openingstijden: op beide dagen van 10:00 tot 19:00 uur.

Meer informatie: www.elffantasy.nl.

Lees ook:Elf Fantasy Fair
Lees ook:Pagan Fantasy Fair in België
Lees ook:Mystical Fantasy Fair afgelast
Lees ook:Mystical Fantasy Fair van Triskal
Lees ook:Triskal organiseert Mystical Fair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Professor Rotherham en Susan Smit op Elf Fantasy Fair

  1. Sinnamon

    Ik ben al eerder op lezingen van Rotherham geweest. Ik vind het een erg leuke man, prettig om naar de luisteren en altijd in voor een geintje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>