Nieuwe rage: de Wishplant

Het is een echt levend mini-plantje, dat gaat groeien als je er goed voor zorgt. De WishPlant is een van de nieuwste trends op het gebied van spirituele hebbedingetjes. Het plantje zit in een doorzichtige capsule en kan door het kleine formaat (slechts 4 cm. bij 2,5 cm.) overal mee naartoe worden genomen.

Een WishPlant is een vetplantje of cactus en is dus zeer makkelijk te verzorgen. Ze worden ook wel knuffelplantjes genoemd. Door ze te verzorgen met water en licht kan je ze zien groeien, waar je ook bent.
Er zijn verschillende soorten plantjes in 3 uitvoeringen. Iedere soort staat voor belangrijke elementen in het leven, zoals liefde, gezondheid, vrede, vriendschap, etc. Je kunt ze aan je mobiele telefoon, je rugzak, aan de binnenspiegel van je auto of aan je sleutelbos hangen, zodat je je eigen WishPlant altijd bij je hebt.

Als je ze goed verzorgd gaan de WishPlant plantjes 3-6 maanden mee. Daarna worden ze te groot voor de capsule en kan je ze overpotten.

De knuffelplantjes zijn te koop bij verschillende trend- en new age-winkels. Voor meer informatie over de WishPlant en over de verkooppunten ervan, kun je kijken op www.nonstopsale.nl.

(Bron illustratie: www.nonstopsale.nl)

Lees ook:Eyeworks zoekt mensen die medium bezoeken
Lees ook:Geest teistert benzinestation Ohio
Lees ook:Open Imbolc-viering van ‘Children of the Circle’
Lees ook:Boek: ‘Groeien naar spiritueel inzicht’ (advertentie)
Lees ook:Godin: Frigga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>