zondag 26 maart: Onkruidbeurs

Op zondag 26 maart 2006 is het weer tijd voor de Onkruid Opleidingen- en Gezondheidsbeurs. Van 10:00 uur tot 18:00 kan men het Euretco Expo Center in Houten bezoeken voor interessante lezingen, workshops en vele stands waar je terecht kunt voor informatie en attributen met betrekking tot de wereld van spiritualiteit, esoterie en alternatieve geneeswijzen. Er zijn meer dan tweehonderd stands, verdeeld over drie hallen.

Er zijn tevens twee zalen gereserveerd voor het speciale Ontmoetingsprogramma, wat dit jaar voor het eerst wordt geintroduceerd op de Onkruidbeurs. Je kunt je inschrijven om iemand te ontmoeten, via de website van Onkruid. Dit kan zijn omdat je nieuwe vrienden zoekt, iemand met wie je samen wilt mediteren of iemand met wie je wilt wandelen, alles kan. Op de Onkruidbeurs ontvang je bij de speciale ‘Ontmoetbalie’ een badge in de kleur die correspondeert met het zoekprofiel wat jij hebt ingevuld. Zo kun je op zoek gaan naar iemand met dezelfde kleur badge in een van de verschillende ontmoetingscafe s op de beurs.

Naast het ontmoetingsprogramma kun je op de beurs onder andere terecht voor lezingen over krachtdieren, genezen met de Niranam methode, Hoog Sensitieve Personen, Integratie in de geneeskunst, astrologie, energie en nog veel meer.

Voor meer informatie: www.onkruid.nl

(Bron illustratie: www.onkruid.nl)

Lees ook:18 maart: De 23e Onkruidbeurs
Lees ook:De Onkruidbeurs is er weer bijna!
Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012
Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014
Lees ook:Vierde spiritualiteit-beurs in Den Dullaert

1 Reacties // Reageer

One thought on “zondag 26 maart: Onkruidbeurs

  1. Annelies

    Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen omdat mijn zoon van 13 de afgelopen jaren heel veel steun heeft gehad aan de informatie die hij tijdens lezingen mocht ontvangen. Voor hem is de beurs het hoogtepunt van het jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>