Kleurboek voor volwassenen

Een rustgevend momentje voor jezelf nodig? Ga kleuren vanwege het meditatieve aspect. Wij kregen Het enige echte kleurboek voor volwassenen voor op reis in handen. Een review.

kleurboek voor volwassenen

kleurboek voor volwassenen

Een kleurplaat kleuren is alleen iets voor kinderen? Mis! De nieuwe hype is kleurboeken voor volwassenen. Waarom? Omdat het leuk is én een prima manier om te ontstressen. Je hoeft er bovendien geen creatief wonder voor te zijn, iedereen kan het.

Binnen de lijntjes
Persoonlijk (her)ontdekte ik hoe plezierig ik het vond om kleurplaten te kleuren via het knutselen en spelen met mijn kinderen. Het binnen de lijntjes kleuren zorgde ervoor dat ik alles om me heen even vergat en mij totaal concentreerde op dat ene moment, het nu.

Meditatief kleuren
Mij verbaast de nieuwe hype dus niet. Ik vermoed een meditatief element in het kleuren. Zoals mensen dat ook kunnen hebben bij sporten, koken of breien. Zeker als je het kleuren in stilte doet en je intuïtie gebruikt bij de kleurkeuze. De focus ligt op het kleuren, de tijd staat voor je gevoel even stil. De wereld om je heen valt weg.

Kleurboek voor volwassenen
In Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis staan 64 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen. Maar ook de eerdere kleurboeken Het enige echte kleurboek voor volwassenen 1 en 2 zijn perfect. Ideaal voor in de trein, het vliegtuig, op het strand of op een terras. Ik neem mijn exemplaar beslist mee op vakantie dit jaar!

Bekijk de kleurboeken voor volwassenen!

Lees ook:Mandalakleurboek voor jong en oud
Lees ook:De enige echte kleurglossy voor volwassenen
Lees ook:BBNC uitgevers zoekt kleurambassadeurs
Lees ook:Journey with the Rainbow Dolphins
Lees ook:Kleuranalyse: hoe werkt dat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>