Headspace lanceert nieuwe versie meditatie app

Mediteren via een app? Headspace heeft een van de populairste apps op dit gebied. De huidige versie van de meditatie app is nu verbeterd. De nieuwe, verbeterde versie wordt gelanceerd op 26 juni 2014. Wat gaat er veranderen?

Headspace – een ambitieus project van Andy Puddicombe en Richard Pierson – is bekend van boek, website en app. Beide heren hebben als doel om meditatie toegankelijk te maken en iedereen tien minuten per dag te laten mediteren via simpele en snelle meditatietechnieken.


[Copyright foto: DarkerAngels (Own work) [CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons]

Meditatie app
De vorige versie van de app was al zeer populair. Voor de nieuwe versie hebben Puddicombe en Pierson de opmerkingen en suggesties van honderden gebruikers gebruikt en iets ontwikkeld dat nog beter past in een moderne, drukke levensstijl.

Verbeteringen
De nieuwe versie heeft niet alleen een nieuwe vormgeving. Ook inhoudelijk is er veel verbeterd. Je kunt nu thema’s kiezen, waarop je je wilt bezinnen, zoals relaties, gezondheid en angst. Er zit een timerfunctie in de nieuwe app: je kunt nu van tevoren kiezen hoe lang je wilt mediteren. En ga je ergens heen waar geen wifi is? Dan download je van tevoren een aantal geschikte meditaties.

Kortom: het proberen waard! Nog even geduld: op 26 juni wordt de app gelanceerd. Houd voor meer informatie de website van Headspace in de gaten!

 

Lees ook:6 spirituele apps die je niet mag missen
Lees ook:Nog meer wijze vrouwen
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:5 effecten van meditatie op je lichaam
Lees ook:‘Meditatie is Hot’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>