Beste Spirituele Boek van 2013: Ik heb de tijd

[door Saskia Bogaart]

Wie heeft er nog tijd? Smartphone, social media en werk slokken onze tijd op. Paul Loomans schreef een boek over dit fenomeen. Spiritueel Nederland waardeerde zijn boek, want verkoos Ik heb de tijd tot beste spirituele boek van 2013.

ik_heb_de_tijd_isbn_9789020209013_1_1388546358

[copyright afbeelding uitgeverij Ankh Hermes]

In Ik heb de tijd laat Paul Loomans in zeven stappen zien hoe je vanuit rust het leven kan benaderen. De jury over het winnende boek: ‘We waarderen zijn lichte toon, de praktische toepasbaarheid van zijn aanpak en ook de terughoudende wijze waarop hij zijn eigen spirituele bron, het zenboeddhisme, heeft laten meeklinken in het boek.’

Ik heb het boek (nog) niet gelezen. Wel ken ik Paul Loomans. De zenmonnik geeft o.a. cursussen omgaan met stress in Amsterdam. Cursussen die zeer de moeite waard zijn, kan ik uit eigen ervaring vertellen. Alleen daarom al ga ik het boek zeker lezen. En jij?

Lees ook:Win boek Paul Loomans over emoties
Lees ook:Emoties als medicijn
Lees ook:Genomineerden Beste Spirituele Boek 2015 bekend
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:‘Het boek der geheimen’ (Advertentie)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>