Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival

Kom van 24 juni tot 1 juli 2017 tijdens het Eigentijds Festival samen met gelijkgestemden het leven vieren. Al 23 jaar verzorgt het festival voeding voor de ziel van mens en aarde.

Het Eigentijds Festival biedt je inspirerende en praktische voeding, die aanzet tot verandering en het bewustzijn stimuleert. Heerlijk; een hele week loskomen van de bestaande patronen, tot jezelf komen en investeren in een leefbare toekomst!

Thema’s persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en mystiek
Er staan meer dan 130 verschillende workshops op het programma, onderverdeeld in de thema’s persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en mystiek. Zo kun je je verdiepen in massage, yoga, dans, tantra, zingen, element wezens, mediteren, kruidengeneeskunde, voeding, sjamanisme en creatief zijn met glas & klei, sieraden maken of schilderen. Het volledige programma is te bekijken via de website van Eigentijds Festival. Daarnaast zijn er interessante lezingen, is er eigentijdse markt op woensdag, kun je lekker dansen, luister je naar sfeervolle muziek & theater en vind je de rust tijdens een wandeling in de prachtige Franse natuur.

Goed verzorgd er tussenuit
Het festival vindt plaats op de prachtige terreinen van ECOlonie in Frankrijk. Er zijn diverse mogelijkheden om (h)eerlijk biologische en betaalbaar te eten. Je kunt verblijven in eigen tent, camper of caravan op de sfeervolle ruime velden, of een accommodatie huren. Deelname aan het Eigentijds Festival kost €195 excl verblijfskosten en maaltijden. Binnen 6 uren (vanaf Utrecht) rijd je met gemak naar ECOlonie. Wil je niet autorijden? Dan kun je gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde busreis.

Meer informatie? Kijk op de website van Eigentijds Festival.

Lees ook:Het is weer tijd voor het Eigentijds Festival!
Lees ook:Your Own Impact Festival
Lees ook:Het eerste Eigentijds Winterfestival
Lees ook:Indigo Soulstation live vanuit het Eigentijdsfestival
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>