davidji in Nederland

Ken jij davidji al? Hij is dé meditatiegoeroe van dit moment. Bekend vanwege zijn unieke combinatie van humor en diepgang, zoals iedereen kan beamen die ooit een bijeenkomst met deze sympathieke meditatieleraar heeft meegemaakt. Of je nu zeer ervaren bent in het beoefenen van meditatie of alleen maar benieuwd bent of het iets voor jou is, davidji is iemand die je zeker inspireert. Dus grijp je kans: in de week van 29 mei tot 5 juni 2016 komt hij naar Nederland.

davidji

[Foto: website davidji]

De geheimen van meditatie en Zonder stress zijn twee bestsellers die davidji op zijn naam heeft staan. Wereldwijd heeft hij al meer dan 200.000 mensen geleerd te mediteren. Hij is opgeleid door Deepak Chopra en gespecialiseerd in werken met mensen die onder hoge druk moeten presteren. Denk aan politiemensen, soldaten en CEO’s in de zakenwereld.

Hij reist over de hele wereld om mensen te onderwijzen. Nederland is een van zijn favoriete bestemmingen. Dit keer blijft hij een week in ons land. Op het programma staan lezingen, workshops en allerlei evenementen. Hij is onder andere op het Love for Life event in Utrecht op 4 en 5 juni.

Bron: Altamira

 

 

Lees ook:davidji voor workshop mediteren in Nederland
Lees ook:Paul ferrini komt naar Nederland
Lees ook:Sekte Miracle of Love actief in Nederland
Lees ook:Inspirerende meditatie van de maand: davidji
Lees ook:Mindfulness in opkomst op Amerikaanse scholen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>