Boeddha Festival Rotterdam

Het Boeddha Festival Rotterdam wordt georganiseerd bij spiritueel centrum Djoj op zondag 30 augustus 2015. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met onder andere Vipassana, Zen, Phuntsok Chö Ling, Shambala Rotterdam, De Rotterdamse Sangha van Thich Nhat Hanh, Nalandhi Bodhi.

Rotterdam huisvest diverse boeddhistische groepen. Via een virtueel Boeddhahuis laten zij zich zien. De gemeenschappelijke factor? Hun Boeddhistische wortels. Maar elke groep is anders. Qua  leraren, aanbod van meditatiemogelijkheden, beginners- en verdiepingscursussen, studieklassen, stilteretraites en nog veel meer.

Om nog meer zichtbaar te worden en Rotterdammers  kennis te laten maken met alle mogelijkheden organiseren de groepen nu een Boeddha Festival.

Meer weten kijk op de website van het Boeddhahuis.

Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Symposium over Boeddha, Dharma en Sangha
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Vesakha Puja
Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>