Top 5 spirituele festivals

Zomer! Zon, zee én festivals! Voor de mensen die houden van bewustwording, zelfontwikkeling en een holistische kijk op gezondheid zetten we de 5 leukste spirituele festivals van 2015 op een rij.

[Copyright foto: Unsplash via Pixabay]

1. Happinez festival

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september kun je in Fort Voordorp, Groenekan terecht voor het Happinez festival. Vorig jaar ging het niet door, maar dit jaar wel. Dit mag je niet missen! Workshops, yoga, muziek en lekker eten. De kans ook om bekende sprekers./auteurs te zien, waaronder meditatiegoeroe davidji en Brandon Bays.

2. Spiriosa Festival

Na een bijzondere eerste editie van het Spiriosa Festival vorig jaar, komt het kleurrijke bewustwordingsfestival dit jaar terug! In 2014 vond het festival plaats in het Schutterspark in Brunssum, en dit jaar strijkt het festival neer rondom de oude steenfabriek Plinthos in Schinnen. De bosrijke omgeving en de prachtig gerenoveerde fabriek zijn het ideale festivaldecor. Verstopt tussen de bomen kan de bezoeker op zaterdag 29 en zondag 30 augustus genieten van verschillende vormen van spiritualiteit, muziek, kunst, kraampjes met bijzondere waar en lekker eten.

3. Healing Festival

Het Healing Festival is anders dan andere festivals. Hier geen vuurspuwers en sensationele acts, je vindt er ook geen marktkramen of enige andere commerciële activiteiten. Dit is een festival van Helen, het Zelf leren kennen en te Verbinden met een Hogere Kracht. Door leraren aan te trekken die het prachtige en helende Eenheidsveld herkennen, erkennen en er op in kunnen spelen. Het festival vindt plaats van 7 tot 9 augustus in Centrum Venwoude bij Lage Vuursche.

4. Open UP

Het Open UP Festival wordt gevierd van 22 t/m 26 juli midden in de natuur bij Baarlo (Limburg). Hier kun je vele workshops bezoeken zoals diverse Workshops – Arts & Expression – Music – Magic Space – Balance & Support – Kids. Je kunt alleen boeken voor de hele periode.

5. Lorelei Vrouwenfestival

Het Lorelei Vrouwenfestival vindt twee keer plaats:  van 18 t/m 20 augustus en van 21 t/m 23 augustus. Locaties is Zeewolde. Alleen voor vrouwen zoals de naam als suggereert. Of zoals de website zegt:  500 prachtige vrouwen, 80 inspirerende workshops.
Verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktkramen, twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Dat klinkt verleidelijk!

Veel festivalplezier dit jaar!

Lees ook:Een en al vrouwenenergie op het Lorelei Vrouwenfestival
Lees ook:Top 3 Spirituele festivals
Lees ook:Vier je vrouw-zijn op het Lorelei Festival
Lees ook:Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!
Lees ook:Spiriosa Festival: blote voeten, biertjes en bewustwording

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>