Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!

Na een bijzondere eerste editie van het Spiriosa Festival vorig jaar, komt het kleurrijke bewustwordingsfestival dit jaar terug! In 2014 vond het festival plaats in het Schutterspark in Brunssum, en dit jaar strijkt het festival neer rondom de oude steenfabriek Plinthos in Schinnen. De bosrijke omgeving en de prachtig gerenoveerde fabriek zijn het ideale festivaldecor. Verstopt tussen de bomen kan de bezoeker op zaterdag 29 en zondag 30 augustus genieten van verschillende vormen van spiritualiteit, muziek, kunst, kraampjes met bijzondere waar en lekker eten.


Het Spiriosa Festival steekt zichzelf met de mooie locatie in een nieuw jasje, maar heeft nog steeds dezelfde missie: mensen bij elkaar brengen en op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met spiritualiteit en bewustwording. Voor zowel een doorgewinterde festivalbezoeker als een geïnteresseerde buurtbewoner is het festival een fijne ontmoetingsplek, waar je alles even kunt loslaten en je batterij weer helemaal kunt opladen.Vorig jaar was het Spiriosa Festival een groot succes.

Spiriosa Festival: workshops, lezingen, muziek en happymarkt
Net als vorig jaar zullen tientallen deelnemers workshops en inspirerende lezingen verzorgen. Denk hierbij aan workshops als Biodanza, yoga, geleide meditaties, kruidenthee maken en nog veel meer. Deelname aan de workshops en het bijwonen van lezingen zit bij de entreeprijs inbegrepen. Indien een bezoeker wat persoonlijker de diepte in wil, kan er bij verschillende coaches, therapeuten en andere deelnemers tegen een kleine vergoeding een individuele sessie worden gevolgd. Naast een hoop inzichten en diepgang biedt het Spiriosa Festival ook een breed muziekprogramma, een vrolijke happymarkt met bijzondere waar en foodstands met heerlijk eten. Het grote kampvuur zal constant branden, en over het hele terrein bevinden zich spannende verstopplekken, kleine verrassingen en loungehoeken waar je als bezoeker even een powernap kunt doen.

Kamperen op het festivalterrein
Om de festivalervaring compleet te maken is het voor bezoekers met een weekendticket mogelijk om te overnachten op het festivalterrein. Want wat is er nou leuker dan na een avond bij het kampvuur wakker worden in een tentje, midden in een weiland?

De kaartverkoop van het festival loopt tot en met 26 augustus 2015. Een dagticket kost in de voorverkoop €10,-, een weekendticket €18,-. Tickets zijn te bestellen via de website van Spiriosa Festival of te koop bij een van de voorverkoopadressen. Daarnaast zullen er via www.facebook.com/spiriosa tickets worden weggegeven door middel van een winactie.

Lees ook:Spiriosa Festival: blote voeten, biertjes en bewustwording
Lees ook:Spiriosa Festival: kleurrijk spektakel
Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Vier de lente tijdens ‘Lentevuur’
Lees ook:Green Spirits Festival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!

  1. Evenses - Paul Baars

    “Het Spiriosa Festival steekt zichzelf met de mooie locatie in een nieuw jasje, maar heeft nog steeds dezelfde missie: mensen bij elkaar brengen en op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met spiritualiteit en bewustwording.”

    En ik hoop dat Spiriosa zich ook in de toekomst bij deze kern blijft houden, en niet meegenomen wordt in de trends en hype van zomer festivals. Ga zo door!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>