Green Spirits Festival

Op donderdag 16 juli en van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juli 2015 organiseert Oak & Owl  een nieuw spiritueel festival bij Zeewolde, te weten het “Oak & Owl: Green Spirits Festival”. Met invloeden uit Keltische hoek, sjamanisme, druïdisme, hekserij & natuurbeleving.

Green Spirits Festival
[Copyright foto: claude05alleva via Pixabay]

Het festival biedt workshops, ceremoniën, consulten, muziek, gezond eten, creativiteit, kamperen en meer. Voor iedereen die zin heeft om samen met nieuwe en oude bekenden een feestje te bouwen en nieuwe ervaringen te vergaren.

Het festival bestaat uit 2 delen:

  • Op donderdag 16 juli in één dag kennismaken met een selectief programma speciaal voor dagbezoek.
  • Van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli gaan we de diepte in, tijdens het 3 daagse festival, en zoeken we de gezamenlijke verbintenis via muziek, goede gesprekken, heerlijke kampvuren en zeer diverse workshops.

Waar: Natuurkampeerterrein De Banken in Zeewolde, Flevoland.

Het festival biedt volop spiritualiteit en natuurbeleving, waar je jezelf kunt zijn tussen anderen en oude kennis kunt vinden & delen. Een excellente beleving tussen kleurrijke mensen, prachtige tenten en in de natuur van Zeewolde.

Programmaonderdelen Green Spirits Festival
Vuurloop, Soul Voice, Movement Medicine, Concious & Sacred Sensuality, Bijenmagie, Vruchtbaarheidsceremonie, Dream Experience, Didgeridoo, Drumcirkel, Godinnen Orakel, Trancereis met de Wild Wood Tarot, Despacho Ceremonie, Verhalen bij het vuur, Dans, De gehoornde God, Ceridwen’s Magische Ketel, Groene man / Groene vrouw ontdekkingsreis, 100% biologische verzorgingsproducten maken, koken op
vuur, Flower of Life Experience, Gaia Workshop, Natuurwezens, Awen & Nwyfre, Mondharp,  Drakenconcert, Power of the Voice, Muziek, Gezellige markt, kampvuur en nog veel meer.

Activiteiten voor kinderen
B
roodjes bakken rond het vuur, een krachtstok maken, toverbloemen vilten, goden of godinnen kleien, bostocht, houtbewerken en haarvlechtjes maken.

Meer informatie: Over dit nieuwe buiten festival, de workshopgevers, standhouders en muzikanten die meewerken, vind je op de website van Green Spirits Festival.

Lees ook:Beleef de kracht van vuur
Lees ook:Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!
Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Vier de lente tijdens ‘Lentevuur’
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>