Dag van de Stilte 2014: zoek de stilte in jezelf

Dag van de Stilte: een dag van bezinning, naar binnen keren en stil staan. Ook dit jaar wordt weer een Dag van de Stilte georganiseerd. Op 26 oktober, de dag waarop de wintertijd start. Onder het motto: ‘Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging’.


[Copyright foto: realworkhard via Pixabay]

Dankzij de wintertijd hebben we die dag een uur ‘extra’. De  We hebben hierdoor één uur ‘extra’. De organisatoren - Joke Goedhart,  OHeide Marie Fischer en Petra Speelman – nodigen je uit om die tijd te gebruiken om bewust stil te staan bij het belang van stilte voor onze kwaliteit van leven.

Stilte-activiteiten
Je kunt deelnemen aan de Dag van de Stilte door een stilte-activiteit te bezoeken. Wat is een stilte-activiteit? Dat is heel divers en wordt lokaal geregeld. Van een stiltewandeling door de duinen bij Bergen in Noord-Holland tot een stiltepicknick in het Limburgse Geijsteren. Van een sessie Taichi en Qigong in de uiterwaarden bij Beuningen in Gelderland tot Mantra-Stilte-Event in het Brabantse Riethoven.

Op zoek naar de stilte in jezelf? Doe mee met de Dag van de Stilte!

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Wees stil en luister naar jezelf!
Lees ook:Een dagje stilte
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:Mediteren met Natasja Kuipers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>