Sjamanistisch Festival in Rotterdam

Heb je belangstelling voor het sjamanisme? Kom dan op zaterdag 18 oktober 2014 naar Centrum Djoj te Rotterdam voor de achtste editie van het Sjamanistisch Festival.

De dag start met een uitgebreid beginritueel: een feest van verbinding. In meerdere aparte ruimtes bereiden groepen zich onder leiding van een sjamaan/docent rustig voor op wat zij gaan vertegenwoordigen bij de uiteindelijke samenkomst in de grote zaal. Dan zal collectief en in verbinding met elkaar, het beginritueel groots worden afgerond. Dit ritueel start om 11.00 uur en het krachtdier  is de Spiritbear. Hoe het eindritueel er uit gaat zien is nog een verrassing.


[Copyright foto Bergadder via Pixabay]

Programma Sjamanistisch Festival
Na het beginritueel kun je allerlei workshops volgen. Van Sjamanistische Healingen om je energie weer in balans te brengen tot Shaman Voice om bewust contact te maken met je eigen stem, je lichaam, je emoties en je zielskwaliteiten. Van een workshop Ontmoeting met je Voorouders waarin  je leert over je familiekarma tot een workshop Powershields, bescherming van dieren, planten en stenen Spirits via je eigen Tranceschild, met een inwijdingsritueel.

Meedoen? Geef je dan op via de website van het Sjamanistisch Festival.

 

Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:Het Sjamanistisch Festival komt er weer aan
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes
Lees ook:Beleef het ritueel van ‘De Dood van de Shaman’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>