Bewust Haarlem Markt op zondag 7 september

Op de jaarlijkse Bewust Haarlem Markt wordt zichtbaar hoeveel mooie initiatieven en activiteiten er al zijn in de regio Haarlem op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en welzijn. In 2014 wordt de Bewust Haarlem Markt gehouden op 7 september.

Naast ca. 90 marktkramen, waar zo’n 120 ondernemers zich actief zullen presenteren met hun werk en producten, zijn er ook drie podia met onder meer dans, live-muziek en workshops, zoals Tai Chi en Yoga.

Het hart van de Markt is de Piazza Viva! – plein van het leven. Op dit plein is er muziek en dans, er staan diverse aanbieders van eten & drinken, en je kunt er zitten. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie vind je op de website van Bewust Haarlem.

Lees ook:Global Mala 2012
Lees ook:Muziek van en voor het hart op BuddhaDance
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>