Workshop Australian Bush Flower Essences

Naast de bekende Bach Bloesemremedies, zijn er ook 62 remedies op de markt, die zijn ontwikkeld door Ian White: de Australian Bush Flower Essences. Ian White is op 22 en 23 juni 2014 in Nederland om een workshop te geven over deze krachtige bloesemremedies.

Bloesemremedies worden gemaakt van aftreksels van bloemen van planten, bomen of struiken. Zij creëren evenwicht: verstoorde emoties worden hersteld. De remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en gaan goed samen met geneesmiddelen.


[Copyright foto: Sardaka via Wiki Commons]

Australische Bush Essences
De Australische Bush Essences staan voor een bijzondere vitaliteit en kracht. Zij geven helderheid over levensdoelen en -dromen en bieden moed, kracht en enthousiasme om deze te verwezenlijken.

Workshop
In de workshop krijg je uitgebreid uitleg over de eigenschappen van de Australische Bush Flower Essences. Zo ontstaat een duidelijk beeld van de werking van deze remedies. Met meditaties en oefeningen.

Over Ian White
Ian White komt uit een familie van kruidkundigen. Van jongs af aan nam zijn moeder hem mee de natuur in, op zoek naar geneeskrachtige kruiden. Hij behoort tot de vijfde generatie kruidengenezers in zijn familie.

Interesse? Kijk hier.

Lees ook:Column Lunadea: Kruidenboeketten
Lees ook:Waardeer je vrouwelijke eigenschappen
Lees ook:4 opvallende, minder bekende healingmethoden
Lees ook:Spirituele workshop met klankschalen
Lees ook:Weg naar bevrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>