Bestsellerauteur Sue Johnson komt naar Nederland

Met haar bestseller Houd me vast (55.000 exemplaren verkocht) redde Dr. Sue Johnson wereldwijd duizenden relaties. In haar nieuwe titel Laat me niet los gaat Sue in tegen iedereen die seriële monogamie bepleit als het best passend bij de moderne mens.

Op zondag 30 maart 2014 is Sue Johnson in Nederland om haar nieuwe boek te presenteren. Tijdens deze speciale presentatie is iedereen welkom om te leren over hechting, liefde, het lichaam, de veranderingen in relaties en de manieren om relaties te verbeteren.


[Copywrite foto: timesofmalta.com]

Aan de hand van voorbeelden van lotgevallen van anderen en oefeningen om het geleerde zelf in de praktijk te brengen, leert Sue ons relaties te verdiepen en beter te begrijpen. Zo leren wij contact te maken met anderen, reacties van anderen beter te duiden en onszelf en onze eigen angsten beter te uiten. En dan blijkt die levenslange monogame relatie ineens veel dichterbij dan we dachten!

Meer weten? Ga naar de website van De Nieuwe Liefde.

Lees ook:Trainen voor Master trainer
Lees ook:Esoterische numerologie van het Pentagram
Lees ook:Cursus over uittredingen
Lees ook:Een schat aan liefde in je relatie: recensie
Lees ook:Leven in je lijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>