De enige echte kleurglossy voor volwassenen

Het is een hype onder volwassenen. Kleuren! Dit jaar alleen al zijn er al 700.000 kleurboeken voor volwassenen verkocht in Nederland. Ik ontving de enige echte kleurglossy, een tijdschrift over kleuren. Een korte impressie.

Het magazine wil inspireren en informeren over alles wat er mogelijk is rond kleuren voor volwassenen. Aan de eerste editie werkten onder andere illustrator Jan Kruis, kunstenares en illustrator Julia Woning, actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij en actrice Chimène van Oosterhout mee.

Lekker lezen
In eerste instantie lijkt het me wat vergezocht: een tijdschrift over kleuren? Maar nu ik zelfs een tijdschrift over (Zwarte) Piet zag liggen in de winkel, blijft van dat argument weinig over. De artikelen lezen lekker weg, hebben een hoog ‘even doorbladeren-gehalte’. Als het bij de kapper zou liggen , zou je het beslist even pakken.

70 kleurplaten en ansichtkaarten
Het leukste vind ik de ruim 70 kleurplaten en ansichtkaarten in het magazine. Deze kun je makkelijk uitscheuren. Want daar draait het toch om: kleuren. De artikelen zijn wat mij betreft meer bijzaak. En ook al stond het kleuren door volwassenen in de top 5 ergernissen van Jan Mulder in De wereld draait door van de maand november 2015, ik vind het toch een leuke hobby.

Samen kleuren
Eerder schreef ik al over het meditatieve aspect van de kleurboeken voor volwassenen, met name bij mandala’s kleuren. Omdat ik drie vrij jonge kinderen heb, zit ik bovendien vaak aan tafel om te kleuren. Ze vinden het erg leuk om samen een mooie kleurplaat in te kleuren. En met deze kleurplaten heb ik er ook stukken meer lol in.

Dus zoek je nog een leuk betaalbaar cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan is De enige echte kleurglossy voor volwassenen een goed idee! Ben je echt enthousiast? Neem dan een abonnement.

 

 

Lees ook:Kleurboek voor volwassenen
Lees ook:Mandalakleurboek voor jong en oud
Lees ook:‘Kerstmis draait om gezelligheid, familie en vrienden’
Lees ook:Soul Portraits reflecteren de ziel
Lees ook:Spiritueel-special in Cosmopolitan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>