Mandalakleurboek voor jong en oud

Nieuw in het assortiment kleurboeken voor volwassenen: Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren. Het bevat mandala’s op verschillende niveaus. Makkelijke voor de kinderen, moeilijkere voor de volwassenen. Zo kun je samen apart kleuren, of je kiest ervoor – zoals wij deden – om samen één in te kleuren.

Sinds ik kinderen heb, weet ik het weer: ik houd van kleurplaten inkleuren. Dat doe ik liever met ze dan treinbanen bouwen, met de lego spelen of een spelletje doen. In mijn jeugd kleurde ik ook graag. Maar zoals dat gaat bij het ouder worden: dat vergat ik compleet. Tot ik mezelf als moeder aantrof en weer heel netjes binnen de lijntjes (dat zegt ongetwijfeld iets over mijn karakter) kleurplaten inkleurde.

Mandalakleurboek

Dit gezegd hebbende, is het duidelijk dat een recensie-exemplaar ontvangen van Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren een feestje is. Het boek voor jong en oud is geschikt voor mijn drie kinderen van 3, 5 en 9, en in het bijzonder voor de oudste.

Effect van mandala’s inkleuren

Samen ingespannen bezig zijn met een mandalakleurplaat heeft een bepaald effect. Allereerst is het gezellig. Een moment met je kind. We overleggen, kleuren en zo creëren we iets waar we samen trots op zijn.  Maar dat zou je met een gewoon kleurboek ook kunnen doen. ‘Maar een mandala is zo mooi’ geeft mijn zoon aan. En zo is het.  Zelf word ik er rustig van. Ik focus op het kleuren. Even geen andere gedachten. Haast meditatief. In die zin vind ik het een leuke manier om te ontspannen.

Ook kleuren met je kinderen? Dan kan ik Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren aanraden!

 

 

Lees ook:Kleurboek voor volwassenen
Lees ook:De enige echte kleurglossy voor volwassenen
Lees ook:BBNC uitgevers zoekt kleurambassadeurs
Lees ook:Bewust festival Healing Garden
Lees ook:Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>