Eyeworks zoekt mensen die medium bezoeken

Maandelijks brengen we gemiddeld tientallen uren door in de auto. Onderweg naar ons werk, thuis of een belangrijke afspraak. In de auto kunnen we onszelf zijn. Voor een nieuw human-interest programma is Eyeworks op zoek naar mensen die binnenkort een medium gaan bezoeken. Doe je mee?


[Copyright beeld: PublicDomainPictures via Pixabay]

In het primetime TV programma worden mensen gevolgd in de auto onderweg naar mooie, belangrijke en spannende gebeurtenissen in het leven. Belangrijk is dat je wordt weggebracht met de auto door familie en/of vrienden. We volgen alleen wat er in de auto gebeurt en waar in de auto over wordt gesproken. De daadwerkelijke gebeurtenis zal niet worden gefilmd.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het programma? Stuur dan een mail naar [email protected] met je naam en telefoonnummer.

Lees ook:KRO zoekt spirituele puber
Lees ook:Boeddhistische Omroep heeft steun nodig
Lees ook:Boekrecensie: Boeddhisme voor drukke mensen
Lees ook:Transformatie & Initiatie in de natuur
Lees ook:Heeft jouw intuïtie je geholpen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>