Eric Pearl in Nederland

Van 13 tot en met 17 maart is de beroemde healer Eric Pearl in Nederland. Hij geeft een lezing en een level I en II seminar in Utrecht. Eric Pearl is de auteur van De Reconnectie dat in 2006 in Nederland uitkwam. Het is een boek over een healingsvorm die gericht is op de meridianen binnen en buiten ons lichaam. Deze verbinden ons met de kosmos. Binnenkort verschijnt er van zijn hand een nieuw boek: Solomon speaks, dat hij schreef samen met zijn voormalige patiënt Frederick Ponzlov. Wij mogen voor spiritualiteit.blog.nl drie kaarten weggeven voor zijn lezing! Doe nu mee! 

Eric Pearl was jarenlang chiropractor in Los Angeles toen een reeks aan bizarre gebeurtenissen een einde maakte aan zijn normale werk. Hij kwam tot het besef dat zijn gaven op het gebied van heling niet beperkt waren tot de ruggenwervel. Pearl ontdekte dat als hij zijn handen op zijn patiënten legde hij hen kon genezen van allerlei kwalen. Wat volgde was een intense zoektocht naar de oorsprong en boodschap van zijn gave. De helingsvorm, die Pearl The Reconnection noemde, bleek gericht op de meridianen binnen en buiten ons lichaam. Oorspronkelijk waren deze meridianen bedoelt om ons te verbinden met een groter netwerk, dat van het universum. In de loop der tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. Bij acupunctuur en shiatsu bijvoorbeeld wordt met de meridianen van het lichaam gewerkt door middel van drukpunten, maar bij de Reconnectie worden ze op een totaal nieuwe manier geheeld.

De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem van het lichaam. Ze vervoeren de basisenergie (prana) voor de herstelfuncties van het lichaam. Ze maken ook een uitwisseling van licht, energie en informatie tussen het lichaam en de kosmos mogelijk. Bovendien verbinden ze ons met onze DNA strengen die op eenzelfde manier op microniveau zijn opgebouwd. De Reconnectie herstelt de meridianen of ‘axiatonale’ lijnen door ze te vullen met kosmische trilling/energie waardoor deze zich optimaal door het lichaam kan bewegen. Op deze manier maken ze het mogelijk om unieke trillingsfrequenties te gebruiken voor onze evolutie en genezing.

Pearl heeft sinds de ontdekking van De Reconnectie zijn leven gewijd aan het doorgeven van deze techniek en heeft talloze Reconnectie-practioners opgeleid. In Nederland is Nadia van Raam daarvan de bekendste. Op vijfentwintigjarige leeftijd scheurde haar aorta, waarna een lange revalidatieperiode volgde. Toen zij in aanraking kwam met de Reconnectie ging ze zienderogen vooruit. Ze besloot zich toen in te zetten voor de verspreiding van Pearl’s boodschap en heeft als Reconnectie trainer de hele wereld rond gereisd.

Als je kans wilt maken op een kaartje voor de lezing van Eric Pearl laat ons dan hieronder weten waarom je graag naar de lezing toe wilt. We geven drie kaartjes weg! De winnaars krijgen 2 maart bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Voor meer informatie over Eric Pearl kun je de Nederlandse website The Reconnection bezoeken. Voor meer info over Nadia van Raam bezoek je haar website Heart and Healing. Daar vind je ook meer info over de komst van Eric Pearl naar Nederland en kun je je aanmelden voor het seminar en/of de lezing.

Lees ook:Over Reconnective Healing
Lees ook:Lezing over Reconnective Healing
Lees ook:Aandacht voor 2012 in Sp!ts
Lees ook:Tenzin Wangyal Rinpoche komt naar Nederland
Lees ook:Kosmische bronnen zorgen voor meer energie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>