Robert F. Kennedy op bezoek in Nederland

Robert F. Kennedy Jr. komt begin maart naar ons land. Het positief ingestelde tijdschrift The Optimist haalt de zoon van de in 1968 vermoorde presidentskandidaat naar Nederland, waar hij te gast is in het televisieprogramma College Tour van de NTR. Daarnaast zal de Amerikaanse advocaat en milieuactivist, zaterdag wordt hij 61, spreken tijdens het duurzaamheidsevent ‘A Contract with our Future’ in Amersfoort.

Robert F. Kennedy Jr. is zeker niet iemand die alleen meelift op de familienaam. Net als zijn vader is hij advocaat en in die hoedanigheid maakte de neef van JFK naam door de Hudson rivier in de VS “schoon the procederen”. Kennedy gebruikt het recht voor het verwezenlijken van een schone, gezonde, duurzame en rechtvaardige samenleving. Bedrijven en burgers overal in de wereld volgen zijn voorbeeld. In 1999 riep TIME Kennedy uit tot ‘Hero for the Planet’.

Tijdens de door Twan Huys gepresenteerde College Tour krijgen studenten de kans vragen te stellen aan de gast. Kennedy schaart zich in een illuster rijtje voorgangers; eerdere gasten waren bijvoorbeeld Bill Gates, de Dalai Lama, Malala Yousafzai en Shimon Peres. College Tour is alleen toegankelijk voor studenten, maar het duurzaamheidsevent ‘A Contract with Our Future’ is openbaar. Kennedy is daar één van de sprekers. Het event vindt plaats op dinsdag 3 maart in de Flint in Amersfoort.

Over The Optimist

The Optimist is een Nederlands tijdschrift dat in 1995 door Jurriaan Kamp werd opgericht als Ode. Sinds 2004 verschijnt het magazine ook in een internationale editie. De naam van de uitgave werd in april 2013 gewijzigd in The Optimist omdat deze titel beter aangeeft waar het tijdschrift voor staat: positieve artikelen over initiatieven die de wereld een stukje mooier maken.

{meer informatie op www.theoptimist.nl / tekst via persbureau}

Lees ook:Open dag Ester College
Lees ook:Winnen: cd ‘Short stories’ – Robert Fox
Lees ook:Lezing en workshop Caroline Myss
Lees ook:Opleiding tot Paranormaal Therapeut op HBO Niveau
Lees ook:Allereerste havo/vwo doe-school met aandacht voor spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>