Warme Handen: meer energie en focus door een kristalreiniging

Soms krijgen wij een mail in onze blogpostbus die iets met ons doet. Zo ook het mailtje van Lia Koek van spiritueel centrum Warme Handen. Zij schreef ons over een nieuwe behandeling die ze graag onder de aandacht wil brengen. Collega Saskia stuurde de mail naar mij door en toen ik het woord ‘kristalreiniging’ las was mijn interesse meteen gewekt. Zonder goed te kunnen beargumenteren waarom voelde ik dat ik dit moest doen. En zo reed ik op een zaterdag naar Diepenheim, best ver (!), in het Hof van Twente.

Praktijkruimte in de natuur

Lia Koek noemt zichzelf levenspadcoach en medium en startte haar centrum Warme Handen in 1999. Daarvoor was ze werkzaam op het gebied van P&O en management, maar door een burn-out ging het roer om. Ze kwam in aanraking met Reiki, werd Reiki-master en volgde sindsdien diverse opleidingen en trainingen op het gebied van spiritualiteit, alternatieve gezondheid, coaching en healing. Samen met haar man begon ze Warme Handen als ontmoetingsplek en praktijkruimte midden in de natuur van Diepenheim.

Intuïtief schrijven

Als ik de auto parkeer staat Lia al op mij te wachten en we nemen plaats in de ruimte met een kopje thee voor een intake gesprek. Lia vertelt me over de moeilijke tijd die ze doormaakt: haar man en zij besloten uit elkaar te gaan. Dit bleek achteraf gezien heel belangrijk voor de richting van de praktijk, want als uitlaatklep begon ze met intuïtief schrijven. Al snel merkte ze dat ze dingen opschreef die niet uit haarzelf kwamen. Schriften vol schreef ze, samen met, zo voelde ze, haar zielengroep. Een heel boek dat eigenlijk nog afgemaakt moet worden, maar ineens was er ook een ander soort contact.

Contact met engelen

Taalgebruik en handschrift weken duidelijk af en Lia kreeg informatie over dingen waar ze geen bewuste kennis van had. Ze schreef dat ze zou gaan werken met een nieuw soort reiniging: de ‘kristalreiniging’ en men drukte haar op het hart dit vooral niet te Googelen; alle informatie zou vanzelf uit haar pen vloeien. Lia vertelt me dat ze er in eerste instantie voorzichtig mee ging werken. De resultaten waren opvallend. Volgens de engelen, want het gevoel was alsof dit (aarts)engelen waren, is de kristalreiniging een belangrijke techniek die nu opnieuw aan de mensheid wordt aangereikt. Ooit hadden we veel kennis van kristallen en hun kracht; kennis die verloren is gegaan. Op dit moment bevinden we ons echter in een overgangstijd waarbij deze informatie weer beschikbaar wordt gesteld. Het kan van grote waarde zijn voor ons ‘ascentie’ proces en de transformatie naar een ander soort lichaam, een ‘lichtlichaam’ dat ook wel het kristallijnen lichaam wordt genoemd.

Van hoofd naar hart

Lia drukt me op het hart een en ander vooral te ervaren en mezelf open te stellen. De behandeling duurt ongeveer vijfenveertig minuten. Ik mag gaan liggen op een behandeltafel met mijn ogen gesloten, maar eerst beginnen we zittend. De behandeling is in stilte, erna adviseert ze een paar glazen water te drinken en even te gaan wandelen. Lia houdt een bergkristal vast waarmee ze oude energie die geen functie meer heeft afvoert alvorens nieuwe energie toe te voeren. Een teveel aan hoofdenergie wordt omgeleid naar het hart. Veel mensen zitten teveel in het hoofd (zijn te rationeel) terwijl de capaciteiten van het hoofd juist bedoeld zijn om in te zetten voor intenties geformuleerd vanuit het hart. De behandeling geeft mensen verlichting en geeft ze een belangrijke duw meer te luisteren naar het hart.

 Meer energie en focus

Ik voel duidelijk dat er iets gebeurt in de buurt van mijn hoofd en na de behandeling, als ik een rondje heb gelopen, beaamt Lia dat de engelen erg met mijn hoofd bezig zijn geweest omdat ik erg analytisch ben. Ook noemt ze mijn gevoelige darmen en bevestigt ze mijn eigen gevoel dat dit steeds beter zal gaan. Als ik thuis ben voel ik me een paar dagen een beetje vreemd, op een rare manier warm en ook koud, maar dit gevoel trekt uiteindelijk weg. Ik voel me echt beter! Opvallend genoeg ben ik minder moe en heb ik in het algemeen moeite met slapen. Ik slaap nog maar een aantal uur per nacht zonder dat ik daar moe van ben. Ik heb veel meer energie!

Unieke behandeling in Europa

Lia is de enige in Europa die deze vorm van reiniging aanbiedt. Het is daarom een unieke behandeling in zijn soort! We kunnen oude patronen loslaten en onszelf lichter en vrijer voelen; de reiniging helpt mensen in deze cruciale tijd hun kracht te (her)vinden en hun doelen te verwezenlijken. Eigenlijk is het een reset van je energetische systeem. Er is geen lang voortraject voor nodig en je hoeft ook niet precies te begrijpen wat er gebeurt. Geef jezelf over en ervaar het zelf! Ik voel me in ieder geval steeds lichter!

{Voor meer informatie over Lia Koek en haar centrum Warme Handen kun je kijken op haar website. Als je meer wilt weten over het ascentieproces waarin we ons bevinden dan kun je daar op verschillende websites meer uitleg over vinden.}

 

 

Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Boek ‘Een engel op mijn schouder’ (advertentie)
Lees ook:Oefening 17: Neem een energie-douche
Lees ook:Maak kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Laatste kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>