Win deelname webinar spirituele ontwikkeling

Wil je het beste uit jezelf halen? Wil je leren jezelf te ontspannen, te ontwikkelen en te inspireren? WOW! helpt je op weg! Een wekelijks webinar spirituele ontwikkeling met laagdrempelig oefeningen rondom spiritualiteit, ontspanning en mindfulness. Je kunt nu via ons twee maanden gratis deelname aan WOW! winnen!

WOW! is een intiatief van Esther Coumans. Zij richtte in 2009 NuNatuurlijk op. Sinds die tijd heeft ze vele mensen gecoacht en getraind, zowel in het bedrijfsleven als particulier.


[Copyright foto bykst via Pixabay]

Inhoud WOW! Webinar
Iedere week begeleidt Esther Coumans je 45 minuten lang met afwisselend ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, oefeningen om te reflecteren op jezelf, je gedrag en gedachten. Ze interviewt mensen die iets bijzonders te vertellen hebben, leest mooie teksten voor (‘chickensoup for the soul’) en geeft tips en adviezen voor in de dagelijkse praktijk. Ze laat zich daarbij ook inspireren door het gedachtegoed van mensen als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Brandon Bays, Byron Katie en alle andere bekende en onbekende namen.

Het  webinar spirituele ontwikkeling is op maandagavond live te volgen om 20.00u. Iedere week is er een link beschikbaar van de opname om het zo vaak als je wilt, op welk moment dan ook, (opnieuw) te volgen die week. Je kiest dus iedere week gewoon het moment dat jou het beste uitkomt.

Prijsvraag
Beantwoord hieronder de volgende vraag: Hoe ontspan jij als je stress ervaart? Wij nemen contact met je op als je hebt gewonnen. Je kunt nog meedoen tot en met 1 oktober 2014.


Lees ook:Webinar mediteren: Ontdek de stilte in jezelf
Lees ook:De Zeven Spirituele wetten van Yoga
Lees ook:Spirituele en paranormale oefeningen op spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>