Nirinjan Kaur concert in Amsterdam

Nirinjan Kaur is een van de meest bekende Kirtan muzikanten van dit moment. Ze werd geboren in Vancouver in 1988 als dochter van praktiserende Kundalini yogi sikhs. 10 september aanstaande geeft ze samen met Matthew Shoening een concert in de Vondelkerk te Amsterdam voorafgegaan door een workshop Kundalini. 

Nirinjan Kaur Khalsa groeide op met heilige muziek en Naad yoga. Ze studeerde bij de klassieke Indiase Master Ustaad Narinder Singh Sandhu in India. Ze is een Kundalini yoga lerares en is afgestudeerd aan de Miri Piri Academie in Amritsar, India. Ze heeft een grote kennis van de heilige mantra’s die ze ten gehore brengt. Bij een concert aanwezig zijn is een bijzondere ervaring. Kijk voor meer informatie op de speciaal aangemaakte Facebook pagina of kijk hier.

 

Lees ook:Yoga Magazine Festival in de Tolhuistuin
Lees ook:Russell Brand geobsedeerd door yoga en meditatie
Lees ook:YogaFest Amsterdam
Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:Prem Joshua in Isala Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>