Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen

Veel nieuwe ouders hebben moeite met de slapeloze nachten die een baby met zich meebrengt. Soms hebben baby’s last van krampjes en slapen ze moeilijk in. Voor baby’s (en ouders) die de slaap maar moeilijk kunnen vatten is er nu een cd met mantra’s om hen in slaap te sussen.

Muzikant en filmmaker Ron Broekhart heeft een album uitgebracht met de titel ‘Shima’ (liefde in het Sanskriet). Broekhart werkt sinds 2009 als docent mantra zingen en klankmeditatie in de yogastudio die zijn vrouw Jeanet Heilbron heeft opgericht: Studio Jhana Delft. De cd was een idee van Jeanet die de gecomponeerde muziek van Ron uitermate geschikt vond voor de ontspanning van baby’s en ouders.

{Beeld Creative Commons via Flickr}

Ron Broekhart zette zeven mantra’s om in instrumentale versies. Daarbij leefde hij zich in in de wereld van babyontspanning. Volgens hem heeft liefde weinig noten nodig en is herhaling van de melodie heel belangrijk voor een gevoel van ontspanning en rust. De kracht en energie van de mantra kan hierdoor ten volle werken. Elk nummer wordt begeleid door geluiden uit de natuur. De cd is te verkrijgen via de webshop van Yoga Studio Jhana en kost 14,95 euro.

 

 

Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Mantraconcert om chakra’s in balans te brengen
Lees ook:5 Mantra’s en hun betekenis
Lees ook:Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>