Inspirerende filmclip van de maand: Tina Turner zingt vredesmantra

Een van de meest iconische popsterren van de jaren tachtig en negentig is Tina Turner. Weinig mensen weten dat Tina Turner praktiserend boeddhist is en zelfs een muziekcd heeft opgenomen met mantra’s. Onze filmclip van de maand is de zogenaamde Sarvesham Svastir Bhavatu (de mantra van de vrede), gezongen door niemand minder dan de grand dame zelf: Tina Turner.

 

 

Lees ook:Inspirerende filmclip van de maand
Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat
Lees ook:Inspirerende filmclip van de maand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>