Salma Hayek maakt animatiefilm van Kahlil Gibran’s “De Profeet”

Het wereldberoemde boek De Profeet van Kahlil Gibran is verfilmd en beleefde onlangs zijn premiere op het filmfestival te Cannes. De film is een geanimeerd epos met stemmen van onder andere Salma Hayek, Liam Neeson en John Krasinsky. Het boek is een van de grootste bestsellers in de geschiedenis. Sinds zijn verschijnen in 1923 verkocht De Profeet meer dan 100 miljoen exemplaren en werd het vertaald in meer dan 40 talen. 

De film werd geregisseerd door Roger Allers bekend van onder meer The Lion King en Open Season. Salma Hayek produceerde de film en neemt een van de belangrijkste stemmen voor haar rekening. Dit project geeft vleugels aan een jarenlange droom. Het boek is een van haar all-time favorieten. Ze hoopt dan ook dat de film niet belerend zal zijn, maar dat deze iedereen zal aanspreken van jong tot oud en van verschillende religieuze stromingen. 

{Voor meer info over de film en de verschijningsdata kijk hier of op de FB pagina die is aangemaakt voor de film}

{Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze Facebook pagina}

 

Lees ook:Boek: ‘De profeet’
Lees ook:Film The Da Vinci Code nu ook verboden in Wit-Rusland
Lees ook:Jouw mening over… What the bleep do we (k)now!?
Lees ook:Meditatie als kunstproject
Lees ook:Test je ‘extranormale eigenschappen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>