Top 3 Spirituele festivals

Ben jij ook volop bezig met het maken van plannen voor de zomer? Welke spirituele festivals mag je dit jaar niet missen? Een paar grote festivals gaan dit jaar niet door, zoals het Eigentijds festival en naar verluidt ook het Happinez festival! Wat nu? Wij zetten de drie leukste spirituele festivals in Nederland die wél doorgaan voor je op een rij!

[Copyright foto: Pixabay]

Open UP
Het vijfdaagse Open UP Festival (6 – 10 augustus 2014) wordt gevierd op een Limburgs landgoed aan de Maas, midden in de natuur. Hier kun je vele workshops bezoeken zoals diverse dansvormen, zang, opstellingenwerk, meditatie, yoga, theater, tantra, rituelen, en massage. Iedere avond zijn er muziekoptredens van dj’s en live muzikanten uit binnen- en buitenland. Een professioneel wellness team staat voor je klaar om je te verzorgen met massages, nei therapie, accupunctuur, shiatsu en andere vormen van lichaamswerk. Open UP nodigt je uit om jezelf te zijn, op verkenning te gaan en de kracht in jezelf aan te spreken

Meer weten? Bezoek dan de website van het Open UP Festival.

Regenboogfestival
Het regenboogfestival in Groesbeek is perfect om de zomer te vieren en te genieten van de natuur. Het festival duurt van vrijdag 8 augustus tot vrijdag 15 augustus 2014. Je kunt een hele week gaan of losse dagtickets kopen. Dagelijks zijn er diverse workshops, zoals een intuïtieve workshop of een workshop zang. Ook leuk om met kinderen heen te gaan, want er is een apart kinderprogramma.

Meer weten? Bezoek dan de website van het Regenboogfestival.

Healing Festival
Van 15 – 17 augustus 2014 wordt voor de zevende keer bij Centrum Venwoude in de bossen van Lage Vuursche het Healing Festival georganiseerd. Met volop workshops op het gebied van heling, spiritualiteit en bewustwording. Van Lightjoy Healing tot Quantum Touch, van Mantra zingen tot Kashmir Yoga.

Meer weten? Bezoek dan de website van het Healing Festival.

Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival
Lees ook:Zelf een sjamanendrum maken
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Spirituele expressie van Sofia Goebaidoelina Op Gelderse Muziek Zomer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 3 Spirituele festivals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>