2 Mei uitgeroepen tot nationale dag van de liefde

Art of Loving heeft 2 mei omgedoopt tot nationale dag van de liefde. In Club Lite in Amsterdam staat die avond centraal de verering van de liefde voor elkaar, voor het leven zelf of simpelweg jezelf liefhebben. Art of Loving geeft sinds 2006 ondersteuning bij het liefhebben via workshops, bijeenkomsten, dansavonden en lezingen. Al ruim 1 jaar zijn er maandelijkse bijeenkomsten in Club Lite onder de naam Tantric Dancing met minimaal 120 deelnemers.

Tantric Dance
Tantric dance is een dans die in 2008 door Art of Loving is ontwikkeld om de polariteit tussen het mannelijk en vrouwelijk te versterken. Door duidelijkheid over leiding geven en ontvangen in de dans komen er op speelse wijze openbaringen over gedachten, voorkeuren, afkeuring, aantrekking, afstoten, patronen, intimiteit en levenskracht. Elementen die allemaal aanbod komen binnen een liefdesrelatie. Tijdens de dans wordt extra aandacht geschonken aan bewustwording en alertheid waardoor de dans een meditatief karakter krijgt.

Lovers Day
2 Mei wordt zo een dag waarbij je extra stil kunt gaan staan voor de liefde. Dit kan op tal van verschillende manieren. Je huidige geliefde/partner maar ook: je voorgaande geliefden, een goede vriend, een verloren liefde of liefde geven aan jezelf. Om dit extra kracht bij te zetten kan dit tijdens een liefdes-ceremonie worden bekrachtigd. Na de dag van de arbeid op 1 mei volgt op 2 mei de dag van de liefde. Niet te verwarren met Valentijnsdag die in het teken staat van (nieuwe) anonieme liefde naar liefde en het verassen.

Tantric Dancing Party
5De avond bevat een korte les van 20:00 tot 21:00 om bekend te worden met de Tantric Dance dans vorm. Hierin wordt snel en eenvoudig uitleg gegeven over de dans, met een demonstratie maar vooral door het zelf te ervaren en een aantal praktische tips met do’s en dont’s. Om 21:30 tot 22:00 begint de Chakra Dance Journey om het lichaam wakker te maken en te verbinden met verschillende type energie/krachten waarmee je de Tantric Dance in kunt gaan. Verder zijn er tal van spel elementen voor de zintuigen, Healings (massage), optredens, theater en live muzikanten. DJ Martyn Zij begint met dansmuziek om 22:15 uur.

Meer weten over de party en de dag? Ga naar de website van Tantric Dancing.

 

Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Vijfdelige workshopreeks over tantra
Lees ook:Rishis Full Moon Party in het teken van de Innerlijke Reis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>