Stap-voor-stap baby-shiatsu leren

Karin Kalbanter-Wernicke is 3 en 7 april 2014 in Nederland om twee workshops in baby-shiatsu te geven. De eerste workshop is bedoeld voor ouders, de tweede voor professionals. De workshops worden georganiseerd in samenwerking met de Zen Shiatsu Opleiding en zijn geaccrediteerd door Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

Bij shiatsu oefen je lichte druk uit met je handen om bepaalde plekken. Daarmee herstel je iemands energie en bevorder je de gezondheid. Het is een nuchtere, direct toepasbare techniek, die iedereen kan leren.

Karin Kalbanter-Wernicke
Karin Kalbanter-Wernicke studeerde lange tijd shiatsu in Japan en onderzocht waarom Japanse ouders al generaties lang baby-shiatsu toepassen. In Baby-Shiatsu combineert zij deze kennis met shiatsutechnieken uit het Westen.

[Copyright foto: Fran Gambín via Stock XCHNG]

Workshopinformatie
Donderdag 3 april zijn moeders, vaders of stellen welkom met hun baby. Het alternatief is om te oefenen met een pop. Maandag 7 april zijn professionals uitgenodigd. Zij dienen te beschikken over basiskennis van de meridianen beheersen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected] Vergeet niet de juiste datum niet te vermelden. Er is maar beperkt plek, dus wees er snel bij. Vol = vol.

Lees ook:Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen
Lees ook:Cursus Shantala Babymassage
Lees ook:Slechte slaper? Probeer shiatsu!
Lees ook:‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’
Lees ook:Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>