Mindfulness Yoga Festival in Rotterdam

Op zondag 30 maart 2014 organiseren Mindfulness Rotterdam en Centrum Djoj  voor de derde keer het Mindfulness – Yoga Festival. Met diverse workshops waarin je de kracht van mindfulness en yoga ervaart.

Als je je bewust bent van je emoties, handelingen en gedachten, als je durft te kijken naar je emoties, handelingen en gedachten, dan ben je ook in staat om je emoties, handelingen en gedachten te beïnvloeden. Je laat je dan niet meer leven door gebeurtenissen, emoties en gedachten, maar je komt er achter dat je zelf het leven en je reactie daarop in de hand hebt. Met als resultaat dat je met meer zelfvertrouwen en meer levensvreugde in het leven staat. Door mindful bezig te zijn, kom je weer in contact met jezelf en kun je praktischer met jezelf en je omgeving omga. Yoga is bovendien een goede manier om goed met je lijf om te gaan en het hoofd af en toe leeg te maken. Voldoende reden om een festival rondom deze thema’s te organiseren.

mindfulness

[Copyright foto: Stock XCHNG]

Gevarieerd programma
Van Kashmiryoga tot Tweede Lente Yoga en van [email protected] tot Mindfulness en Compassie. Het programma van het festival is veelbelovend. In de Mindfulness workshops ga je dieper in op het toepassen van mindfulness in verschillende aspecten van je eigen leven. In de Yoga workshops ligt de focus op het thema gezondheid. Je leert bijvoorbeeld hoe houdingen je gezondheid bevorderen of hoe je ademhaling verbonden is aan je gezondheid.

Meer weten? Bezoek dan de website over het Mindfulness Yoga Festival.

 

 

Lees ook:Yoga Magazine Festival in de Tolhuistuin
Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude
Lees ook:Vier de lente tijdens ‘Lentevuur’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>