4 opvallende, minder bekende healingmethoden

Healen betekent genezen. In het alternatieve circuit lopen veel healers rond. Mensen die geleerd hebben hoe ze zichzelf kunnen openen als kanaal van helend licht. Ze geven energie uit de Bron door en beïnvloeden daarmee het energiesysteem van hun cliënten. Er zijn diverse healingmethoden. Van reiki tot handoplegging. Wij zetten 4 minder bekende – maar zeer interessante – vormen voor je op een rij.


[Copyright foto: Stock XCHNG]

Maori Healing
Maori Healing – Te Oomai Reia – is de geneeskunst van Maori healers uit Nieuw Zeeland. Een Maori healer ziet tijdens het scannen van een cliënt waar energie niet goed doorstroomt. Via lichaamswerk – o.a. massage – komen gifstoffen vrij, worden spanningen opgelost en de oorzaak van klachten gelokaliseerd en balans hersteld.

Meer weten? Bezoek de website over Maori Healing.

Universal White Time Healing
Universal White Time Healing (UWTH) is een healingvorm die gecreëerd is door hoog ontwikkelde spirituele wezens. In 1993 is de benodigde informatie via channeling doorgegeven aan Channie Cha Centara West. De UWTH healer geeft helende energieën een hoge frequentie door, afkomstig uit een Kosmische Bron: de Bron van de White Time.

Meer weten? Bezoek de website van Universal White Time Healing Nederland.

Do-In
Do-In is een bewegingsvorm die ongeveer 500 jaar v.Chr. in China is ontstaan. Het combineert lichaamsoefeningen met meditatieve- en ademhalingsoefeningen, massage van de energiebanen (meridianen) en acupunctuurpunten. Het is een healingvorm die gericht is op lichaamsgericht energiewerk. Je leert luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam.

Meer weten? Bezoek dan de website van Do-In Opleiding Nederland.

Kristalhealing
Kristalhealing is gebaseerd op de helende kracht van edelstenen en mineralen. Uitgangspunt is de gedachte dat onbalans – en uiteindelijk ziekte – ontstaat doordat de trillingsfrequentie in je systeem verstoord raakt. Kristallen hebben een eigen trillingsgetal, waarop ons lichaam kan mee gaan resoneren. Op die manier kunnen verstoringen in ons lichaam worden opgeheven. Door de juiste kristal op de juiste plek op je lichaam te houden, of door je aura te bewegen, komt zo een helend proces op gang.

Meer weten? Bezoek dan de website van IOCOB.

Over welke healingvorm ben jij enthousiast? Laat het ons weten!

Lees ook:Workshop Australian Bush Flower Essences
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Dalai lama naar ziekenhuis voor armpijn
Lees ook:Leren masseren in twee dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>