Geluk nodig? Loop de geluksroute in Haarlem!

[door Saskia Bogaart]

Haarlem organiseert in het weekend van 1 en 2 februari 2014 de Geluksroute023. Een uniek spiritueel evenement, waarbij je van geluksmomentje naar geluksmomentje loopt.

Delen waar je gelukkig van wordt en zo het geluk verspreiden. Dat is het sympathieke idee. Haarlem kent een groot aantal kleine ondernemers op het gebied van alternatieve gezondheid en spiritualiteit. De meesten doen mee aan de Geluksroute. Ook horecagelegenheden en winkeliers hebben zich bij het initiatief aangesloten.

[Copywrite foto: Wikimedia Commons]

Pluk het geluk
Van helende aanrakingen tot sjamanistische workshops, van familieopstellingen tot meditaties: er is voor ieder wat wils. Er is ook een aparte Kidzzroute. Kinderen kunnen ‘doosjes geluk’ maken, op yogales, of muziek maken. Zo kun je samen met je kinderen de spirituele kant Haarlem verkennen.

Nieuwsgierig?
Op de website van de Geluksroute023 lees je het hele programma. Stippel je eigen geluksroute uit en laat je verrassen! Deelname aan de Geluksroute is gratis. Net als bijna alle geluksactiviteiten. Sommige activiteiten rekenen alleen een kleine bijdrage voor materialen.

Veel plezier!

Lees ook:Geluksroute in Leiden
Lees ook:Geluksroute: deel je geluk
Lees ook:Bewust Haarlem Markt op zondag 7 september
Lees ook:Geluk voor iedereen met Essential Education
Lees ook:Beschermengeltjes voor Emma Kinderziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>